Tutustu teemoihini eduskuntavaaleissa!

Politiikalla on merkitystä. Siksi ei ole samantekevää, kenelle kevään eduskuntavaaleissa äänensä antaa. Olen ehdolla eduskuntaan, koska haluan olla yhteisellä asialla rakentamassa huomisen Suomea – meille kaikille.

Koronapandemia ja Venäjän hyökkäyssodan aloittama epävarmuus ovat osoittaneet, että aika ei ole ajanut ohi pohjoismaisesta hyvinvointivaltiosta. On viisautta rakentaa yhteiskuntaa, jossa kaikki pidetään mukana.

Poikkeuksellisina aikoina päätöksenteossa on keskityttävä perusasioihin.

Politiikan tärkein tehtävä on vahvistaa toivoa ja luottamusta huomiseen. Riitelyllä tai vastakkainasettelulla ei rakenneta luottamusta. Aikamme edellyttää päättäjiltä tahtoa ja kykyä yhteistyöhön maamme parhaaksi.

Poikkeuksellisina aikoina päätöksenteossa on keskityttävä perusasioihin. Työhön, turvallisuuteen ja hyvinvointiin. Niiden varaan rakentuu hyvinvointivaltiomme vankka perusta – tänään ja tulevaisuudessa.

Olen julkaissut teemani eduskuntavaaleissa kotisivuillani. Pääset tutustumaan teemoihini täältä.

Jaa julkaisu

Eemeli Peltonen

Järvenpään kaupunginhallituksen puheenjohtaja, ehdolla eduskuntaan.

Jatka lukemista

Vaalivaunu kiertää vaaliviikolla

Vaalivaunu kiertää vaaliviikolla 28.3.-1.4. kahdeksalla paikkakunnalla. Löydät vaalivaunun kiertuekalenterin täältä. Nähdään vaaliviikolla Järvenpäässä, Keravalla, Tuusulassa, Hyvinkäällä, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Espoossa ja Vantaalla!

Puhe Suuressa vaalijuhlassa Hyrylän Torpalla

Puheeni Suuressa vaalijuhlassa Hyrylän Torpalla 19. maaliskuuta 2023. Muutokset puhuttaessa mahdollisia. Arvoisat juhlavieraat, hyvät ystävät! Kaksi kuukautta sitten avasimme yhteisen eduskuntavaalikampanjamme tilaisuuksilla Järvenpäässä, Keravalla ja

Yhteisellä asialla -lehti luettavissa nyt myös verkossa

Yhteisellä asialla -lehti on julkaistu nyt myös digitaalisena näköislehtenä. Voit tutustua ajankohtaiseen lehteen tästä linkistä. Lehden päätoimittajana toimii keravalainen Samuli Isola. Lehdestä löydät muun muassa