Tutustu teemoihini eduskuntavaaleissa!

Politiikalla on merkitystä. Siksi ei ole samantekevää, kenelle kevään eduskuntavaaleissa äänensä antaa. Olen ehdolla eduskuntaan, koska haluan olla yhteisellä asialla rakentamassa huomisen Suomea – meille kaikille.

Koronapandemia ja Venäjän hyökkäyssodan aloittama epävarmuus ovat osoittaneet, että aika ei ole ajanut ohi pohjoismaisesta hyvinvointivaltiosta. On viisautta rakentaa yhteiskuntaa, jossa kaikki pidetään mukana.

Poikkeuksellisina aikoina päätöksenteossa on keskityttävä perusasioihin.

Politiikan tärkein tehtävä on vahvistaa toivoa ja luottamusta huomiseen. Riitelyllä tai vastakkainasettelulla ei rakenneta luottamusta. Aikamme edellyttää päättäjiltä tahtoa ja kykyä yhteistyöhön maamme parhaaksi.

Poikkeuksellisina aikoina päätöksenteossa on keskityttävä perusasioihin. Työhön, turvallisuuteen ja hyvinvointiin. Niiden varaan rakentuu hyvinvointivaltiomme vankka perusta – tänään ja tulevaisuudessa.

Olen julkaissut teemani eduskuntavaaleissa kotisivuillani. Pääset tutustumaan teemoihini täältä.

Jaa julkaisu

Eemeli Peltonen

Kansanedustaja (sd.) ja Järvenpään kaupunginhallituksen puheenjohtaja

Jatka lukemista

Vappupuheeni Järvenpäässä ja Tuusulassa 1.5.2024

Pidin 1.5.2024 vappupuheeni Järvenpään demareiden vappujuhlassa Rantapuistossa ja Tuusulan demareiden Torppa Wapussa Hyrylän Torpalla. Muutokset puhuttaessa mahdollisia. Arvoisat vapun juhlijat, hyvät ystävät! Kevätaurinko tervehtii meitä