Tervetuloa eduskuntavaalien kiitoskahveille!

Tervetuloa kiitoskahveille lauantaina 15.4.!

Keväällä toteutimme yhdessä eduskuntavaalikampanjan, jonka lopputuloksena tulin valituksi eduskuntaan 5 747 äänellä. Olet lämpimästi tervetullut kiitoskahveille, jotka järjestetään lauantaina 15.4. Järvenpäässä, Keravalla ja Tuusulassa! Tule kahveille muistelemaan mennyttä vaalikevättä, pohtimaan alkanutta vaalikautta ja lähettämään terveisiä vietäväksi eduskuntaan.
Tilaisuuksiin on vapaa pääsy. Tarkempi aikataulu löytyy alta.
Klo 10-11.30 Kiitoskahvit Cooperin kulman salissa, tarjolla kakkukahvit (os. Myllytie 11 Järvenpää).
Klo 12-13 Kiitoskahvit Keravan Karusellin Robert’s Coffeessa, tarjolla kahvia ja pullaa (os. Kauppakaari 10, Kerava).
Klo 14.30-15.30 Kiitoskahvit Hyrylän Torpalla, tarjolla kakkukahvit (os. Koskelantie 4, Tuusula).
Nähdään kiitoskahveilla yhteisellä asialla!

Jaa julkaisu

Eemeli Peltonen

Kansanedustaja (sd.) ja Järvenpään kaupunginhallituksen puheenjohtaja

Jatka lukemista

Kolumni: Vapaan sivistystyön rahoitus on turvattava

Kolumni on julkaistu Keski-Uusimaassa 4. kesäkuuta 2023. Vapaalla sivistystyöllä on Suomessa pitkät perinteet. Yli sadan vuoden ajan kansalaisopistot ovat tarjonneet suomalaisille mahdollisuuksia elinikäiseen oppimiseen ja

Puhe Tuusulan lukion Jokelan toimipisteen ylioppilasjuhlassa

Tuusulan lukion Jokelan toimipisteen ylioppilasjuhlassa 3. kesäkuuta 2023 pitämäni juhlapuhe. Arvoisat tulevat ylioppilaat, arvoisa apulaisrehtori ja opettajat, hyvät juhlavieraat! Teille Tuusulan lukion ahkerille abiturienteille luovutetaan

Kiitospuheenvuoro Järvenpään kaupunginvaltuustolle

Järvenpään kaupunginvaltuustossa 29. toukokuuta 2023 pitämäni kiitospuheenvuoro kaupunginhallituksen puheenjohtajaksi valinnan johdosta. Arvoisa puheenjohtaja, hyvät valtuutetut, viranhaltijat ja kokousta seuraavat kaupunkilaiset! Kiitos Järvenpään kaupunginvaltuustolle luottamuksesta saada