Yhteisellä asialla -lehti luettavissa nyt myös verkossa

Yhteisellä asialla -lehti on julkaistu nyt myös digitaalisena näköislehtenä. Voit tutustua ajankohtaiseen lehteen tästä linkistä.

Lehden päätoimittajana toimii keravalainen Samuli Isola. Lehdestä löydät muun muassa vaaliteemani, henkilöhaastattelun sekä vaaliristikon. Täytä ristikko ja voit osallistua kilpailuun yllätyspalkinnosta 2.4. mennessä.

Antoisia lukuhetkiä lehden parissa!

Jaa julkaisu

Eemeli Peltonen

Kansanedustaja (sd.) ja Järvenpään kaupunginhallituksen puheenjohtaja

Jatka lukemista

Kolumni: Vapaan sivistystyön rahoitus on turvattava

Kolumni on julkaistu Keski-Uusimaassa 4. kesäkuuta 2023. Vapaalla sivistystyöllä on Suomessa pitkät perinteet. Yli sadan vuoden ajan kansalaisopistot ovat tarjonneet suomalaisille mahdollisuuksia elinikäiseen oppimiseen ja