Eemelin Suuri vaalijuhla 19.3.

Lämpimästi tervetuloa Suureen vaalijuhlaan Hyrylän Torpalle sunnuntaina 19.3. klo 14.30 alkaen!

Jo 120-vuoden ajan keskiuusmaiset ovat kokoontuneet Hyrylän Torpalle rakentamaan yhdessä hyvinvointivaltiota, nostattamaan henkeä ja nauttimaan yhdessä olemisesta ja kulttuurista. Monta kertaa on hyvän vaalityön ja yhteisten juhlien avulla varmistettu tietä sille, että omalta alueelta saadaan kansanedustaja.
Niin teemme taas. Ensi sunnuntaina kokoonnumme Hyrylän Torpalle Suuren vaalijuhlan merkeissä. Teemme yhteistyötä yli kuntarajojen, sillä yhteistoiminnan me osaamme. Samalla juhlimme vaalityön merkeissä Hyrylän Torpan 120-vuotista taivalta.
Juhlassa kuullaan filosofian tohtori, kirjailija Lasse Lehtisen, intendentti Jaanan Koskenrannan ja Eemelin puheet. Musiikista vastaa nuori ja lahjakas Adilea. Kakkukahvit tarjolla klo 14.30 alkaen. Vapaa pääsy – tervetuloa mukaan!

Jaa julkaisu

Eemeli Peltonen

Järvenpään kaupunginhallituksen puheenjohtaja, ehdolla eduskuntaan.

Jatka lukemista

Vaalivaunu kiertää vaaliviikolla

Vaalivaunu kiertää vaaliviikolla 28.3.-1.4. kahdeksalla paikkakunnalla. Löydät vaalivaunun kiertuekalenterin täältä. Nähdään vaaliviikolla Järvenpäässä, Keravalla, Tuusulassa, Hyvinkäällä, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Espoossa ja Vantaalla!

Puhe Suuressa vaalijuhlassa Hyrylän Torpalla

Puheeni Suuressa vaalijuhlassa Hyrylän Torpalla 19. maaliskuuta 2023. Muutokset puhuttaessa mahdollisia. Arvoisat juhlavieraat, hyvät ystävät! Kaksi kuukautta sitten avasimme yhteisen eduskuntavaalikampanjamme tilaisuuksilla Järvenpäässä, Keravalla ja

Yhteisellä asialla -lehti luettavissa nyt myös verkossa

Yhteisellä asialla -lehti on julkaistu nyt myös digitaalisena näköislehtenä. Voit tutustua ajankohtaiseen lehteen tästä linkistä. Lehden päätoimittajana toimii keravalainen Samuli Isola. Lehdestä löydät muun muassa