Eemelin Suuri vaalijuhla 19.3.

Lämpimästi tervetuloa Suureen vaalijuhlaan Hyrylän Torpalle sunnuntaina 19.3. klo 14.30 alkaen!

Jo 120-vuoden ajan keskiuusmaiset ovat kokoontuneet Hyrylän Torpalle rakentamaan yhdessä hyvinvointivaltiota, nostattamaan henkeä ja nauttimaan yhdessä olemisesta ja kulttuurista. Monta kertaa on hyvän vaalityön ja yhteisten juhlien avulla varmistettu tietä sille, että omalta alueelta saadaan kansanedustaja.
Niin teemme taas. Ensi sunnuntaina kokoonnumme Hyrylän Torpalle Suuren vaalijuhlan merkeissä. Teemme yhteistyötä yli kuntarajojen, sillä yhteistoiminnan me osaamme. Samalla juhlimme vaalityön merkeissä Hyrylän Torpan 120-vuotista taivalta.
Juhlassa kuullaan filosofian tohtori, kirjailija Lasse Lehtisen, intendentti Jaanan Koskenrannan ja Eemelin puheet. Musiikista vastaa nuori ja lahjakas Adilea. Kakkukahvit tarjolla klo 14.30 alkaen. Vapaa pääsy – tervetuloa mukaan!

Jaa julkaisu

Eemeli Peltonen

Kansanedustaja (sd.) ja Järvenpään kaupunginhallituksen puheenjohtaja

Jatka lukemista

Kolumni: Rajaturvallisuuslailla torjutaan Venäjän uhkaa

Kolumni on julkaistu Keski-Uusimaassa 12. heinäkuuta 2024. Eduskunnan hallintovaliokunta sai tällä viikolla valmiiksi mietintönsä rajaturvallisuuslaista. Lain tarkoituksena on ennaltaehkäistä ja torjua Venäjän Suomeen kohdistamaa painostamista.