Tavoittelen ehdokkuutta eduskuntavaaleissa

Tavoittelen ehdokkuutta eduskuntavaaleissa

Ensi keväänä Suomessa järjestetään seuraavan kerran eduskuntavaalit. Suomen suunta on vaaleissa jälleen puntarissa.

Viime vuodet olen saanut toimia aktiivisesti niin paikallisissa kuin alueellisissakin luottamustoimissa. On ollut kunnia saada tehdä joka päivä töitä Järvenpään ja Keski-Uudenmaan parhaaksi.

Eduskuntavaalien lähestyessä on tullut aika ottaa seuraava askel. Haluan olla rakentamassa reilua Suomea, jossa kaikista pidetään huolta. Yhteiskuntaa, joka on turvallinen, menestyvä ja hyvinvoiva.

Siksi tavoittelen ehdokkuutta eduskuntavaaleissa Uudenmaan sosialidemokraattien listalta. Kiitos Järvenpään työväenyhdistykselle, joka on päättänyt ehdottaa minua ehdokkaaksi Uudenmaan piirille!

Onnistunut eduskuntavaalikampanja tehdään yhdessä. Olisitko kiinnostunut tulemaan mukaan kampanjaani? Tukiryhmääni liittyminen on mahdollista tämän linkin takaa. Olet lämpimästi tervetullut mukaan kampanjaani.

Lähdetään yhdessä rakentamaan parempaa huomista!

Jaa julkaisu

Eemeli Peltonen

Kansanedustaja (sd.) ja Järvenpään kaupunginhallituksen puheenjohtaja

Jatka lukemista

Kolumni: Vapaan sivistystyön rahoitus on turvattava

Kolumni on julkaistu Keski-Uusimaassa 4. kesäkuuta 2023. Vapaalla sivistystyöllä on Suomessa pitkät perinteet. Yli sadan vuoden ajan kansalaisopistot ovat tarjonneet suomalaisille mahdollisuuksia elinikäiseen oppimiseen ja