Tapahtuma: Mitä koronan jälkeen?

Mitä seuraa koronan jälkeen? Kysymystä pohtivat Euroopan parlamentin jäsen Eero Heinäluoma ja Järvenpään kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Eemeli Peltonen lauantaina 24.4. klo 12 alkaen avoimessa keskustelutilaisuudessa. Tule mukaan kuuntelemaan ja keskustelemaan, miltä koronan jälkeinen tulevaisuus näyttää EU:n, Suomen ja Järvenpään näkökulmasta! Tilaisuuden juontaa SDP:n valtuustoryhmän puheenjohtaja Pirjo Komulainen. Mukaan tapahtumaan pääset liittymään oheisesta Microsoft Teams -linkistä: https://bit.ly/3x6vBES

Ohjeet tapahtumaan osallistumiseksi:

1. Tapahtuma järjestetään Microsoft Teams -alustalla. Et tarvitse ohjelmaa osallistuaksesi tapahtumaan.
2. Klikkaa itsesi sisään tapahtumaan seuraavasta linkistä: https://bit.ly/3x6vBES
3. Voit myös kopioida linkin nettiselaimesi hakukenttään.
4. Kun olet avannut linkin, saat eteesi kysymyksen “Kuinka haluat liittyä Teams-kokoukseen?”
5. Valitse vaihtoehdoista “Jatka tällä selaimella. Ei vaadi lataamista tai asennusta.”
6. Tämän jälkeen kirjoita nimesi tai nimimerkki ja olet mukana tilaisuudessa.

Tilaisuuteen kannattaa liittyä jo 11:40. Jos ongelmia liittymisen kanssa ilmenee, ota tarvittaessa yhteys Eemeliin, jonka tavoitat puhelinnumerosta 0505579092.

Jaa julkaisu

Eemeli Peltonen

Järvenpään kaupunginhallituksen puheenjohtaja, ehdolla eduskuntaan.

Jatka lukemista

Tavoittelen ehdokkuutta eduskuntavaaleissa

Tavoittelen ehdokkuutta eduskuntavaaleissa Ensi keväänä Suomessa järjestetään seuraavan kerran eduskuntavaalit. Suomen suunta on vaaleissa jälleen puntarissa. Viime vuodet olen saanut toimia aktiivisesti niin paikallisissa kuin

Puhe Järvenpään demareiden vappujuhlassa

Puhuin 1.5.2022 Järvenpään demareiden vappujuhlassa Rantapuistossa. Muutokset puhuttaessa mahdollisia. Arvoisat vapun juhlijat, hyvät ystävät! Kokoonnumme tänään, ensimmäistä kertaa kahteen vuoteen, viettämään vappua ilman koronarajoituksia. Mitä

Kolumni: Poikkeuksellisina aikoina tarvitaan yhtenäisyyttä

Kolumni on julkaistu Keski-Uusimaassa 3. huhtikuuta 2022. Kansallista veteraanipäivää vietettiin viime keskiviikkona ympäri Suomen. Laskimme Järvenpäässä kaupungin ja veteraanijärjestöjen seppeleet Veljeä ei jätetä -muistomerkille veteraanien