Tapahtuma: Mitä koronan jälkeen?

Mitä seuraa koronan jälkeen? Kysymystä pohtivat Euroopan parlamentin jäsen Eero Heinäluoma ja Järvenpään kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Eemeli Peltonen lauantaina 24.4. klo 12 alkaen avoimessa keskustelutilaisuudessa. Tule mukaan kuuntelemaan ja keskustelemaan, miltä koronan jälkeinen tulevaisuus näyttää EU:n, Suomen ja Järvenpään näkökulmasta! Tilaisuuden juontaa SDP:n valtuustoryhmän puheenjohtaja Pirjo Komulainen. Mukaan tapahtumaan pääset liittymään oheisesta Microsoft Teams -linkistä: https://bit.ly/3x6vBES

Ohjeet tapahtumaan osallistumiseksi:

1. Tapahtuma järjestetään Microsoft Teams -alustalla. Et tarvitse ohjelmaa osallistuaksesi tapahtumaan.
2. Klikkaa itsesi sisään tapahtumaan seuraavasta linkistä: https://bit.ly/3x6vBES
3. Voit myös kopioida linkin nettiselaimesi hakukenttään.
4. Kun olet avannut linkin, saat eteesi kysymyksen “Kuinka haluat liittyä Teams-kokoukseen?”
5. Valitse vaihtoehdoista “Jatka tällä selaimella. Ei vaadi lataamista tai asennusta.”
6. Tämän jälkeen kirjoita nimesi tai nimimerkki ja olet mukana tilaisuudessa.

Tilaisuuteen kannattaa liittyä jo 11:40. Jos ongelmia liittymisen kanssa ilmenee, ota tarvittaessa yhteys Eemeliin, jonka tavoitat puhelinnumerosta 0505579092.

Jaa julkaisu

Eemeli Peltonen

Kansanedustaja (sd.) ja Järvenpään kaupunginhallituksen puheenjohtaja

Jatka lukemista

Kolumni: Vapaan sivistystyön rahoitus on turvattava

Kolumni on julkaistu Keski-Uusimaassa 4. kesäkuuta 2023. Vapaalla sivistystyöllä on Suomessa pitkät perinteet. Yli sadan vuoden ajan kansalaisopistot ovat tarjonneet suomalaisille mahdollisuuksia elinikäiseen oppimiseen ja

Puhe Tuusulan lukion Jokelan toimipisteen ylioppilasjuhlassa

Tuusulan lukion Jokelan toimipisteen ylioppilasjuhlassa 3. kesäkuuta 2023 pitämäni juhlapuhe. Arvoisat tulevat ylioppilaat, arvoisa apulaisrehtori ja opettajat, hyvät juhlavieraat! Teille Tuusulan lukion ahkerille abiturienteille luovutetaan

Kiitospuheenvuoro Järvenpään kaupunginvaltuustolle

Järvenpään kaupunginvaltuustossa 29. toukokuuta 2023 pitämäni kiitospuheenvuoro kaupunginhallituksen puheenjohtajaksi valinnan johdosta. Arvoisa puheenjohtaja, hyvät valtuutetut, viranhaltijat ja kokousta seuraavat kaupunkilaiset! Kiitos Järvenpään kaupunginvaltuustolle luottamuksesta saada