Yleisötilaisuus: Sanaa ja säveltä presidentinvaalien odotuksessa

Sanaa ja säveltä presidentinvaalien odotuksessa – Tasavallan presidentit ja Väinö Tanner

Vuoden 2024 presidentinvaalien lähestyessä on hyvä hetki pysähtyä Suomen historian mielenkiintoisten tapahtumien ja henkilöiden äärelle. Millainen oli viime vuosisadalla vaikuttaneen Väinö Tannerin (1881-1966) suhde kahdeksaan tasavallan presidenttiin? Entä millainen oli Tannerin rooli hänen aikanaan käydyissä presidentinvaaleissa?

Tilaisuudessa kuullaan lähihistoriamme tapahtumia valottava filosofian tohtori, kirjailija Lasse Lehtisen luento sekä musiikkia musiikin maisteri Mari Kätkältä. Kaikille avoin tilaisuus järjestetään Järvenpää-talon Juhani Aho -salissa perjantaina 19.1. klo 17 alkaen. Tilaisuuden avaa kansanedustaja, Järvenpään kaupunginhallituksen puheenjohtaja Eemeli Peltonen.

Kahvitarjoilu. Lämpimästi tervetuloa!

Jaa julkaisu

Eemeli Peltonen

Kansanedustaja (sd.) ja Järvenpään kaupunginhallituksen puheenjohtaja

Jatka lukemista

Vappupuheeni Järvenpäässä ja Tuusulassa 1.5.2024

Pidin 1.5.2024 vappupuheeni Järvenpään demareiden vappujuhlassa Rantapuistossa ja Tuusulan demareiden Torppa Wapussa Hyrylän Torpalla. Muutokset puhuttaessa mahdollisia. Arvoisat vapun juhlijat, hyvät ystävät! Kevätaurinko tervehtii meitä