Elokuvaillassa “Meri vei Voiton”

Olet lämpimästi tervetullut mukaan elokuvailtaan keskiviikkona 15.3. klo 19 alkaen! Elokuvaillassa katsomme dokumenttielokuvan “Meri vei Voiton”. Elokuvaillan yhteydessä haastattelen elokuvan tekijää Olli Järvenkylää dokumentista ja sen monista tänä päivänäkin ajankohtaisista teemoista.“Meri vei Voiton” on kertomus ajasta, jolloin merimiesromantiikkaa oli vielä voimissaan ja nuoret miehet lähtivät maailmalle hankkimaan paitsi kokemusta ja elämyksiä, myös parempaa elantoa. Dokumenttielokuvassa Olli Järvenkylä yrittää selvittää, miksi hänen isänsä Voitto ”Vode” Järvenkylä (19292014) lähti parikymppisenä nuorukaisena merille, ja mitä kaikkea hän siellä koki. Matka isänsä merimiesvuosiin vie Ollin eri puolelle Suomea ja Saksaa museoihin, arkistoihin ja tämän päivän merimiehiä tapaamaan.Elokuvaillan järjestelyistä vastaa Järvenpään demarit. Tilaisuus on maksuton ja kaikille avoin – kutsu siis myös ystäväsi ja sukulaisesi mukaan! Ilta järjestetään Järvenpään Studio123:ssa osoitteessa Helsingintie 12.

Jaa julkaisu

Eemeli Peltonen

Järvenpään kaupunginhallituksen puheenjohtaja, ehdolla eduskuntaan.

Jatka lukemista

Vaalivaunu kiertää vaaliviikolla

Vaalivaunu kiertää vaaliviikolla 28.3.-1.4. kahdeksalla paikkakunnalla. Löydät vaalivaunun kiertuekalenterin täältä. Nähdään vaaliviikolla Järvenpäässä, Keravalla, Tuusulassa, Hyvinkäällä, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Espoossa ja Vantaalla!

Puhe Suuressa vaalijuhlassa Hyrylän Torpalla

Puheeni Suuressa vaalijuhlassa Hyrylän Torpalla 19. maaliskuuta 2023. Muutokset puhuttaessa mahdollisia. Arvoisat juhlavieraat, hyvät ystävät! Kaksi kuukautta sitten avasimme yhteisen eduskuntavaalikampanjamme tilaisuuksilla Järvenpäässä, Keravalla ja

Yhteisellä asialla -lehti luettavissa nyt myös verkossa

Yhteisellä asialla -lehti on julkaistu nyt myös digitaalisena näköislehtenä. Voit tutustua ajankohtaiseen lehteen tästä linkistä. Lehden päätoimittajana toimii keravalainen Samuli Isola. Lehdestä löydät muun muassa