Elokuvaillassa ”Meri vei Voiton”

Olet lämpimästi tervetullut mukaan elokuvailtaan keskiviikkona 15.3. klo 19 alkaen! Elokuvaillassa katsomme dokumenttielokuvan ”Meri vei Voiton”. Elokuvaillan yhteydessä haastattelen elokuvan tekijää Olli Järvenkylää dokumentista ja sen monista tänä päivänäkin ajankohtaisista teemoista.”Meri vei Voiton” on kertomus ajasta, jolloin merimiesromantiikkaa oli vielä voimissaan ja nuoret miehet lähtivät maailmalle hankkimaan paitsi kokemusta ja elämyksiä, myös parempaa elantoa. Dokumenttielokuvassa Olli Järvenkylä yrittää selvittää, miksi hänen isänsä Voitto ”Vode” Järvenkylä (19292014) lähti parikymppisenä nuorukaisena merille, ja mitä kaikkea hän siellä koki. Matka isänsä merimiesvuosiin vie Ollin eri puolelle Suomea ja Saksaa museoihin, arkistoihin ja tämän päivän merimiehiä tapaamaan.Elokuvaillan järjestelyistä vastaa Järvenpään demarit. Tilaisuus on maksuton ja kaikille avoin – kutsu siis myös ystäväsi ja sukulaisesi mukaan! Ilta järjestetään Järvenpään Studio123:ssa osoitteessa Helsingintie 12.

Jaa julkaisu

Eemeli Peltonen

Kansanedustaja (sd.) ja Järvenpään kaupunginhallituksen puheenjohtaja

Jatka lukemista

Vappupuheeni Järvenpäässä ja Tuusulassa 1.5.2024

Pidin 1.5.2024 vappupuheeni Järvenpään demareiden vappujuhlassa Rantapuistossa ja Tuusulan demareiden Torppa Wapussa Hyrylän Torpalla. Muutokset puhuttaessa mahdollisia. Arvoisat vapun juhlijat, hyvät ystävät! Kevätaurinko tervehtii meitä