Tervetuloa kampanjastartin etkoille Järvenpäässä!

Eduskuntavaalikampanjani avausviikonloppu lähestyy!

Ensi viikonloppuna (4.-5.2.) tapahtuu niin Järvenpäässä, Keravalla kuin Tuusulassakin. Ennen viikonloppua on kuitenkin tarkoitus virittäytyä vaalitunnelmaan kampanjastartin etkoilla perjantaina 3.2. klo 19 alkaen Shedissä. Olet lämpimästi tervetullut mukaan etkoille Järvenpäässä!

Mitä, missä ja milloin? Eemelin kampanjastartin etkot

Perjantaina 3.2. klo 19 alkaen Shedissä (Venny Soldanin raitti 4, Järvenpää).

Tarjolla pientä naposteltavaa ja kuohuvaa ensimmäisille,

Illan musiikkitarjonnasta vastaa helsinkiläinen The Benjamins -coverbändi.

Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Tervetuloa mukaan yksin tai porukalla!

Jaa julkaisu

Eemeli Peltonen

Järvenpään kaupunginhallituksen puheenjohtaja, ehdolla eduskuntaan.

Jatka lukemista

Vaalivaunu kiertää vaaliviikolla

Vaalivaunu kiertää vaaliviikolla 28.3.-1.4. kahdeksalla paikkakunnalla. Löydät vaalivaunun kiertuekalenterin täältä. Nähdään vaaliviikolla Järvenpäässä, Keravalla, Tuusulassa, Hyvinkäällä, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Espoossa ja Vantaalla!

Puhe Suuressa vaalijuhlassa Hyrylän Torpalla

Puheeni Suuressa vaalijuhlassa Hyrylän Torpalla 19. maaliskuuta 2023. Muutokset puhuttaessa mahdollisia. Arvoisat juhlavieraat, hyvät ystävät! Kaksi kuukautta sitten avasimme yhteisen eduskuntavaalikampanjamme tilaisuuksilla Järvenpäässä, Keravalla ja

Yhteisellä asialla -lehti luettavissa nyt myös verkossa

Yhteisellä asialla -lehti on julkaistu nyt myös digitaalisena näköislehtenä. Voit tutustua ajankohtaiseen lehteen tästä linkistä. Lehden päätoimittajana toimii keravalainen Samuli Isola. Lehdestä löydät muun muassa