Eemelistä sanottua


“Tutustuin Eemeli Peltoseen paremmin vuonna 2012, jolloin käynnistelimme kahteen pekkaan SDP:n kunnallisvaalien ehdokashankintaa Järvenpäässä rivitaloasuntoni yläkerrassa. Eemeli on avoin ja moniarvoinen ja samalla vakaa ja luotettava. Peltosen linja on saada aikaiseksi eikä sanella eriäviä mielipiteitä pöytäkirjaan.”

Tapio Bergholm, SAK:n erikoistutkija ja entinen Järvenpään kaupunginvaltuutettu


"Eemeli on osoittanut mielenkiintoa, toimeliaisuutta ja tekoja Järvenpäästä Euroopan unioniin, nuorisoasioista poliittisen liikkeen tulevaisuuteen. Rohkea kynäniekka ihastuttaa!”

Miapetra Kumpula-Natri, Euroopan parlamentin jäsen


“Eemeli Peltonen on harvinainen ikäluokkansa edustaja, joka osaa ajatella johdonmukaisesti ja sen jälkeen myös kiihkottomasti tarkastella omia ajatuksiaan ympäröivää todellisuutta vasten. Sen lisäksi hän näyttää pystyvän toimimaan hänelle uskotuissa töissä ja luottamustehtävissä hermostumatta kohtaamiinsa epäjohdonmukaisuuksiin.”

Lasse Lehtinen, kirjailija, entinen kansanedustaja ja Euroopan parlamentin jäsen


"Eemeli Peltonen on nuori vaikuttaja, joka ilmaisee mielipiteensä suoraan ja selkeästi. Eemeli puolustaa sosialidemokraattisia arvoja ylpeänä ja hänellä on katse aina tulevaisuudessa. Eemelillä on kokemusta kunnallispolitiikasta jo pian neljä vuotta ja hän oli Demarinuorten Uudenmaan piirin puheenjohtaja, mikä on omiaan opettanut hänelle tärkeitä poliittisia taitoja. Mikä tärkeintä - Eemeliin voi luottaa. Sen olen huomannut Järvenpään nuorisovaltuuston puheenjohtaja Eemelin auttaessa ja pitäessään sanansa."

Aki Saarikoski, Järvenpään Nuorisovaltuuston puheenjohtaja 2015-2017


"Eemeliä on helppo ihailla ja kunnioittaa. Tunnen Eemelin luotettavana ja aidosti tehtävilleen omistautuneena henkilönä, jolta löytyy myös hyvää poliittista pelisilmää. Ihmisenä arvostan hänessä helposti lähestyttävää persoonaa ja avarakatseisuutta. Eemelissä on ainesta vaikka mihin."

Sofia Nevalainen, Uudenmaan Demarinuorten puheenjohtaja


"Tutustuin Eemeli Peltoseen vuoden 2014 puoluekokouksen yhteydessä. Minuun teki siellä vaikutuksen analyyttisyys, rauhallisuus ja kyky hahmottaa asioiden kokonaisuuksia. Tämä yhdistettynä sosiaalisiin kykyihin & puhe- ja kirjoitustaitoon tekee Eemelistä yhden niistä kyvyistä, jotka toistuvasti innostavat ja ilahduttavat tekemisillään. Eteenpäin nyt! Ja tulevaisuudessa toivon näkeväni Eemelin panoksen tämän yhteiskunnan ja globaalin maailman käytössä."

Pilvi Torsti, Helsingin kaupunginvaltuutettu