Puhe järvenpääläisten urheilijoiden stipendienjakotilaisuudessa

Puhe järvenpääläisten urheilijoiden ja valmentajien stipendienjakotilaisuudessa 30.5.2017

Hyvät ystävät, arvoisat stipendein palkittavat!

Lämpimästi tervetuloa järvenpääläisten urheilijoiden ja valmentajien stipendienjakotilaisuuteen tänne Järvenpään lukiolle. Kaupungin sivistys- ja vapaa-aikalautakunta palkitsee tänään stipendein teitä menestyneitä järvenpääläisiä urheilijoita ja valmentajia.

Tänä vuonna lautakunta päätyi palkitsemaan stipendein 56 urheilijaa ja 10 valmentajaa. Lisäksi menestyneitä veteraaniurheilijoita päätettiin muistaa, jo perinteeksi muodostuneella tavalla, uimahallin 50 kerran yhdistelmärannekkeella.

Haluan koko sivistys- ja vapaa-aikalautakunnan sekä Järvenpään kaupungin puolesta onnitella teitä kaikkia saavuttamastanne menestyksestä. On ilo nähdä, että järvenpääläiset pärjäävät urheilussa usean lajin saralla erinomaisesti. Menestystä on tullut tänäkin vuonna monipuolisesti aina potkunyrkkeilystä koripalloon ja yleisurheiluun asti.

Vaikuttaisikin siltä, että harvassa ovat ne lajit, joissa järvenpääläiset eivät tällä hetkellä pärjäisi kansallisesti tai kansainvälisesti huomionarvoisella tavalla.

Nämä stipendit jäävät omalta osaltani viimeisiksi, jotka jaan sivistys- ja vapaa-aikalautakunnan puolesta puheenjohtajan ominaisuudessa. Nykyisen valtuustokauden päättyessä kesäkuun alussa on jälleen uusien luottamushenkilöiden aika ottaa vastuu sivistys- ja vapaa-aikalautakunnan luotsaamisesta. Myös puheenjohtajan nuija siirtyy samalla uusiin käsiin.

Neljän vuoden ajan tämä mahdollisuus osoittaa arvostusta menestyksellenne urheilulajinne parissa on ollut minulle mitä mieluisin tehtävä. On ollut ilo saada seurata menestystänne ja palkita teitä sen johdosta. Kiitos teille kaikille myös niistä hyvistä keskusteluista, joita olen saanut käydä tämän tilaisuuden yhteydessä kanssanne stipendikahvien äärellä.

Haluan lopuksi vielä kertaalleen onnitella teitä stipendein palkittavia. Toivon, että nyt jaettavat stipendit kannustavat teitä jatkamaan urheilun parissa ja rohkaisevat osaltaan myös uusiin ponnistuksiin. Uskon, että tämä ei ole viimeinen kerta, kun kuulemme saavutuksistanne!