Lähden ehdolle kuntavaaleihin

Vajaan kolmen kuukauden kuluttua Suomessa järjestetään kuntavaalit. Silloin meillä on jälleen mahdollisuus vaikuttaa siihen, ketkä päätöksiä kuntien valtuustoissa tekevät seuraavan nelivuotiskauden ajan.

Tulin valituksi ensimmäistä kertaa Järvenpään kaupunginvaltuustoon SDP:n listalta lokakuun 2012 kuntavaaleissa. Kuluneen neljän vuoden ajan olen saanut toimia kotikuntani nuorimpana valtuutettuna sekä sivistys- ja vapaa-aikalautakunnan puheenjohtajana.

Viime kesänä kysymys siitä, hakisinko jatkoa valtuustossa tulevissa kuntavaaleissa, kävi ajankohtaiseksi. Ryhdyin silloin vakavasti pohtimaan jatkoaikeitani. Työskentely valtuustossa ja lautakunnassa on ollut mielenkiintoista ja erittäin opettavaista, mutta aika ajoin myös raskasta. Illat venyvät välillä pitkiksi kokouksissa ja taloudellisesti vaikeina aikoina erityisesti kipeitä säästöpäätöksiä on ollut pakko tehdä.

Siitä huolimatta, että valtuustotyöskentely ei aina ole helppoa, koen että minulla riittää yhä paloa kuntapolitiikkaan. On ollut suuri kunnia saada toimia järvenpääläisten asioiden puolesta kaupunginvaltuustossa. Sitä työtä olen valmis jatkamaan ja siksi olen päättänyt asettua ehdolle huhtikuun kuntavaaleihin.

Sain vuoden 2012 kuntavaalikampanjassani uskomattoman paljon tukea tutuilta ja tuntemattomilta järvenpääläisiltä. Ilman muiden ihmisten tukea kampanja ei olisi onnistunut, enkä olisi koskaan tullut valituksi. Myös kevään kuntavaaleissa tulen kysymään – ja tarvitsemaan – tukea.

Avaan kuntavaalikampanjani virallisesti helmikuun loppupuolella kampanjan avaustilaisuudella. Sitä ennen järjestän ensi maanantaina 23.1. klo 16 Järvenpäässä Lounaskahvila Tyynissä avoimen kampanjatapaamisen, johon kaikki vaalityöstä kiinnostuneet ovat lämpimästi tervetulleita. Avoimessa tilaisuudessa keskustellaan kahvikupin ääressä siitä, miten yhdessä toteutamme onnistuneen kampanjan.

Kerron lisää kampanjastani ja ajatuksistani tulevalle valtuustokaudelle poliitikko-sivullani facebookissa: https://www.facebook.com/PeltonenEemeli/. Mikäli olet kiinnostunut tukemaan minua vaaleissa – oli se sitten sosiaalisessa mediassa peukuttamista, vaaliesitteiden jakoa tai rahallisen tuen antamista – voit olla minuun yhteydessä sähköpostilla tai vaikka facebookissa.

Tehdään yhdessä onnistunut kuntavaalikevät!

Eemeli Peltonen
eemeli.peltonen@jarvenpaa.fi
Puh. 0505579092