Esittely

Tervetuloa kotisivuilleni!

Olen Eemeli Peltonen, 23-vuotias Järvenpään kaupunginvaltuuston puheenjohtaja ja Demarinuorten ensimmäinen varapuheenjohtaja. Opiskelen tällä hetkellä kolmatta vuotta Helsingin yliopistossa yleistä valtio-oppia politiikan tutkimuksen linjalla. Päivätyökseni toimin eduskunta-avustajana kansanedustaja Mika Karille ja Joona Räsäselle.

Minulla on ollut kunnia saada toimia valtuutetun tehtävien lisäksi vuosina 2013-2017 Järvenpään sivistys- ja vapaa-aikalautakunnan puheenjohtajana. Lautakunta käsittelee sivistys-, kulttuuri- ja vapaa-ajan palveluihin liittyviä asioita Järvenpäässä.

Kunnallisten luottamustehtävien lisäksi toimin aktiivisesti SDP:ssä ja Demarinuorissa. SDP:n puoluevaltuuston jäsenyys ja Demarinuorten varapuheenjohtajuus ovat olleet minulle mahdollisuuksia viedä tärkeinä pitämiäni asioita eteenpäin myös puoluepolitiikan kautta.

Kotisivuillani kerron vaikuttamistyöstäni Järvenpään kunnallispolitiikassa sekä SDP:ssä. Sivuilta löydät uusimmat blogi- ja mielipidekirjoitukseni sekä muut ajankohtaiset kannanotot.

Mikäli jokin Järvenpään kunnallispolitiikkaan liittyvä asia askarruttaa sinua, ota minuun rohkeasti yhteyttä. Yhteystietoni löytyvät kotisivujen yhteystiedot-osiosta. Voit ottaa minuun yhteyttä myös sosiaalisen median kautta.

Pysytään yhteyksissä!

Eemeli Peltonen